Servisiramo vse znamke prenosnih računalnikov (HP, Lenovo, Toshiba, Sony, Dell, Asus, Acer, Prestigio, Medion,…) in tudi Apple. Nudimo tudi zahtevnejša popravila, kot so zamenjava ali popravilo matične plošče, grafične kartice, WI-FI kartice, napajalnega dela, LCD zaslona, menjavo ter čiščenje hladilnega sistema itd.

Seveda zraven spada še diagnostika in zamenjava ali nadgradnja vseh komponent (disk, ram, DVD enota, tipkovnica,…). Preko partnerja opravljamo tudi popravila integriranih grafičnih kartic in matičnih plošč.

Prenosnik lahko na servis pošljete tudi po pošti, strošek poštnine plačate samo v eno smer.

Cena diagnostičnega pregleda prenosnika je 25 €, v primeru odločitve za popravilo je diagnostika brezplačna !

Zamenjava LCD (LED) ekrana (panela) na laptopu oz. prenosniku

Veliko je primerov, ko ekran prenosnika poči ali pa ne deluje več. Toda uničen, počen, razlit ali samo temen zaslon še ni razlog za nakup novega prenosnika. Drži, da je zaslon eden dražjih delov prenosnega računalnika, vendar se v večini primerov zamenjava še vedno splača. Strošek zamenjave ekrana skupaj s ceno novega panela je običajno okrog 100 € za 15,6″ zaslone. Za točno ceno popravila za vaš notesnik pa pošljite povpraševanje. V kolikor ekrana nimamo na zalogi, je zamenjava opravljena v tednu dni, drugače pa v največ dveh dneh. Nov ekran ima garancijo (3 leta) in je enake kakovosti, kot originalni. Občasno imamo na voljo tudi kakšen rabljen zaslon, katerega cena je temu primerno ugodnejša.

Poškodovan prenosnik lahko prevzamemo mi, nam ga dostavite vi ali pa ga pošljete preko pošte.

Več na temo poškodbe LCD zaslona si lahko preberete v blog zapisu.

Ojla, kako lahko pomagamo ?