Servis računalnikov

Računalniški servis MAT3 nudi široko ponudbo računalniških storitev, servisiramo tako stacionarne kot tudi prenosne računalnike vseh znamk.

Zamenjujemo tudi LCD zaslone pri prenosnikih. Okvarjeno strojno opremo zamenjamo z novo in poleg garancije na komponente nudimo tudi garancijo* na naše storitve.

Pridemo tudi na dom, v pisarno ali podjetje in tako vam ni treba skrbeti za odklop ter dostavo računalnika. Če pa je mogoče, se težavo odpravi že na sami lokaciji pri vas ali kar na daljavo preko interneta.

Katere storitve nudimo ?

Vzdrževanje računalnikov

Pogodbeno vzdrževanje računalnikov, omrežja in ostale IT opreme. Pogodba je prilagojena vsakemu podjetju posebej in je cenovno ugodnejša, kot plačevanje storitev posamezno.

Pomoč na daljavo

Računalniška pomoč na daljavo je hitra in poceni odprava napake ali težave z vašim računalnikom. Obračuna se kot klasična storitev z 20% popustom.

Nakup računalnika

Nakup novega računalnika sestavljenega po komponentah z garancijo na posamezno komponento ali nakup ti. obnovljenega oz. “refurbished” računalnika. Preverite trgovino.

Diagnostika napak

Diagnostika je namenjena odkritju vzroka za napako ali težavo pri delovanju računalnika ali ostale IT opreme. V večini primerov je storitev BREZPLAČNA.

Omrežja in internet

Storitve namenjene vzpostavitvi internetne povezave, postavitvi ali nastavitvi omrežja in brezžične internetne povezave (Wi-Fi) ter diagnostiki nedelovanja interneta.

Vgradnja komponent

Vgradnja nove ali zamenjava okvarjene komponente računalnika. Če je potrebno se komponento testira pred in po zamenjavi ter tako potrdi odpravo okvare.

Namestitev sistema

Nameščamo operacijske sisteme Windows, Linux ali MAC OS na vaš nov ali star računalnik. Sem spada tudi nameščanje ostale programske opreme.

Optimizacija računalnika

Računalnik pregledamo in odpravimo vzroke za počasno delovanje. Optimiziramo delovanje sistema in naloženih programov ter testiramo delovanje komponent računalnika.

Varnost in zaščita

Računalnik pregledamo (skeniramo) za virusi in nezaželenimi programi ter vse najdene grožnje odstranimo. Po potrebi namestimo antivirusni program ali požarni zid.

Reševanje podatkov

Reševanje izgubljenih ali izbrisanih podatkov iz trdih diskov, spominkih kartic in USB ključev. Reševanje podatkov ni vedno 100% in je lahko dolgotrajnejše ter drago.

Varnostne kopije (BACKUP)

Varnostno kopiranje (“backup”) podatkov je najpomembnejše in najcenejše preventivno dejanje pred izgubo podatkov. Redno kopiranje lahko opravljamo tudi mi.

Računalniško izobraževanje

Nudimo pakete računalniškega izobraževanja in pomoči pri vsakodnevnih opravilih z računalnikom. Izobraževanje lahko poteka pri Vas doma ali preko interneta.

Nudimo tudi pakete računalniškega izobraževanja in pomoči pri vsakodnevnih opravilih z računalnikom. Izobraževanje lahko poteka pri vas doma ali preko interneta.

Kaj so naše prednosti ?

 • Pridemo do vas in ne zaračunamo potnih stroškov (do 30 km od našega sedeža*)
 • Nudimo garancijo na opravljene storitve (7 dni)
 • Cena je znana že pred opravljeno storitvijo
 • Možnost najema računalniških komponent ali računalnika
 • Na voljo smo vam preko e-pošte, telefona ali Skypa
 • Pri večjih napakah računalnik odpeljemo na servis
 • Hiter odzivni čas za pogodbene stranke
 • Izobraževanje in svetovanje
 • Prilagodimo se željam in potrebam stranke
 • Nudimo pomoč na daljavo in ne zaračunamo porabljenega časa
 • Brezplačno telefonsko svetovanje do 15 min
 • Prijaznost
 • Konkurenčne cene in popust na stalne stranke
 • Fleksibilen delovni čas (po dogovoru z vami)
 • Dolgoletne izkušnje

* za kraje oddaljene več kot 30 km od naše lokacije zaračunamo potne stroške po ceni 0,3 € na km.

Ojla, kako lahko pomagamo ?