Pomoč na daljavo

Pomoč na daljavo je namenjena hitrejši odpravi napake na računalniku, brez obiska serviserja na vaši lokaciji. Tako se prihrani na času odprave napake in tudi na denarju. Za vse pogodbene stranke je pomoč na daljavo že vključena v mesečni pavšal in jo ne plačujete dodatno. Serviser se z vašim dovoljenjem oddaljeno (preko interneta) poveže na vaš računalnik in poišče ter odpravi težavo. Med postopkom imate ves čas vpogled na dogajanje. Vse je enako, kot če bi serviser sedel za računalnikom pri vas. Na tak način je mogoče nuditi tudi izobraževanje ali drugo pomoč, saj program omogoča tudi avdio in video povezavo.

 

Pomoč na daljavo plačate kot navadno storitev s 30 % popustom. Tako plačate le opravljeno delo in ne časa, ki ga serviser porabi za odpravo napake.

Pogoja za pomoč na daljavo (poleg programa za oddaljeno pomoč) sta delujoč operacijski sistem in delujoča internetna povezava.

 

S klikom na spodnji gumb zaženite program za pomoč na daljavo in nam sporočite vaš naslov (address), ki vam ga program izpiše po zagonu:

Pomoč na daljavo

 

 

 

 

 

Seveda na daljavo ni mogoče nuditi vseh storitev. Pri določenih posegih potrebujemo vašo pomoč.