Servis računalnikov

100% garancija

Računalniški servis MAT3 nudi široko ponudbo računalniških storitev, servisiramo tako stacionarne kot tudi prenosne računalnike. Zamenjujemo tudi LCD zaslone pri prenosnikih. Okvarjeno strojno opremo vam zamenjamo z novo in poleg garancije na komponente nudimo tudi garancijo* na naše storitve. Skratka nudimo servis računalnikov pri vas doma, v pisarni, v podjetju in tudi na daljavo. Odkupimo tudi vaš star računalnik v zameno za popust pri nakupu novega računalnika (stacionarnega ali prenosnega).


Pridemo tudi na dom, v pisarno ali podjetje in tako vam ni treba skrbeti za odklop ter dostavo računalnika.

 

 

Katere storitve nudimo ?

 

 

Vzdrževanje računalnikov

Paketi pogodbenega vzdrževanja računalnikov, omrežja in ostale IT opreme v podjetju. Pogodba je prilagojena vsakemu podjetju posebej in je cenovno ugodna.

Preberite več

Pomoč na daljavo

Računalniška pomoč na daljavo nudi hitro in poceni odpravo napak ali težav z vašim računalnikom. Obračuna se kot klasična storitev s 30% popustom.

Preberite več

Nakup računalnika

Nakup novega računalnika sestavljenega po komponentah z garancijo na posamezno komponento ali nakup ti. obnovljenega ali “refurbished” računalnik z garancijo.

Preberite več

Diagnostika napak

Diagnostika je namenjena odkritju vzroka za napako ali težavo pri delovanju računalnika ali ostale IT opreme. V večini primerov je storitev BREZPLAČNA.

Preberite več

Omrežja in internet

Storitve namenjene vzpostavitvi internetne povezave, postavitvi ali nastavitvi omrežja in brezžične internetne povezave (Wi-Fi) ter diagnostiki nedelovanja interneta.

Preberite več

Vgradnja komponent

Vgradnja nove ali zamenjava okvarjene komponente računalnika. Če je potrebno se komponento testira pred in po zamenjavi ter tako potrdi odpravo okvare.

Preberite več

Namestitev sistema

Nameščamo operacijske sisteme Windows, Linux ali MAC OS na vaš nov ali star računalnik. Sem spada tudi nameščanje ostale programske opreme.

Preberite več

Optimizacija računalnika

Računalnik pregledamo in odpravimo vzroke za počasno delovanje. Optimiziramo delovanje sistema in naloženih programov ter testiramo delovanje komponent računalnika.

Preberite več

Varnost in zaščita

Računalnik pregledamo (skeniramo) za virusi in nezaželenimi programi ter vse najdene grožnje odstranimo. Po potrebi namestimo antivirusni program ali požarni zid.

Preberite več

Reševanje podatkov

Reševanje izgubljenih ali izbrisanih podatkov iz trdih diskov, spominkih kartic in USB ključev. Reševanje podatkov ni vedno 100% in je lahko dolgotrajnejše ter drago.

Preberite več

Varnostne kopije (Backup)

Varnostno kopiranje ("backup" podatkov) je najpomembnejše in najcenejše preventivno dejanje pred izgubo podatkov. Redno kopiranje lahko opravljamo tudi mi.

Preberite več

Računalniško izobraževanje

Nudimo pakete računalniškega izobraževanja in pomoči pri vsakodnevnih opravilih z računalnikom. Izobraževanje lahko poteka pri Vas doma ali preko interneta.

Preberite več

 

Manjše napake odpravimo kar na lokaciji pri vas ali celo na daljavo. Za večje napake odpeljemo računalnik na servis in ga v najkrajšem možnem času popravljenega vrnemo. Tako vam vzamemo minimalno dragocenega časa. Če gre za daljše popravilo se dogovorimo za začasni nadomestni računalnik, če je to mogoče. Možna je tudi dostava računalnika na naš naslov ali pošiljanje preko pošte.

 

 

Kaj so naše prednosti ?

 • Pridemo do Vas in ne zaračunamo potnih stroškov (do 30 km od našega sedeža)
 • Nudimo garancijo na opravljene storitve (7 dni)
 • Cena je znana že pred opravljeno storitvijo
 • Možnost najema računalniških komponent ali računalnika
 • Na voljo smo Vam preko e-pošte, telefona ali Skypa
 • Pri večjih napakah računalnik odpeljemo na servis
 • Hiter odzivni čas za pogodbene stranke
 • Izobraževanje in svetovanje
 • Prilagodimo se željam in potrebam stranke
 • Nudimo pomoč na daljavo in ne zaračunamo porabljenega časa
 • Brezplačno telefonsko svetovanje do 15 min
 • Prijaznost
 • Konkurenčne cene in popust na stalne stranke
 • Fleksibilen delovni čas (po dogovoru z vami)
 • Dolgoletne izkušnje

 

 

Kje so na voljo naše storitve ?

 

storitve-MAT3

Računalniški servis MAT3 deluje pretežno na območju Primorske in Notranjske, označenim z zeleno barvo.

 

Naše storitve so na voljo v naslednjih občinah: Ajdovščina, Borovnica, Brda, Brezovica, Cerknica, Cerkno, Divača, Dobrova – Polhov Gradec, Gorenja vas – Poljane, Horjul, Hrpelje – Kozina, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Izola, Kanal ob Soči, Komen, Koper, Ljubljana, Logatec, Log – Dragomer, Loška dolina, Medvode, Miren – Kostanjevica, Nova Gorica, Piran, Pivka, Postojna, Renče – Vogrsko, Sežana, Šempeter – Vrtojba, Škofja Loka, Škofljica, Tolmin, Vipava, Vrhnika, Železniki, Žiri in drugod po dogovoru.

 

 

*Za kraje oddaljene več kot 30 km od naše lokacije zaračunamo potne stroške po ceni 0,3 € na km.