Fotografiranje

mat3-fotografiranje

Ne dovolite, da lepe spomine zabriše čas !

 

Pošljite povpraševanje

Pomembni dogodki lahko močno zaznamujejo življenje vsakega posameznika, kot tudi poslovanje podjetja. Zato bi bila velika škoda, če bi utonili v pozabo. Z našo pomočjo lahko ohranite vse lepe spomine na življenjske dogodke in si jih spet ogledate vsakič, ko si zaželite obuditi spomin nanje. Lahko gre za rojstnodnevno zabavo ali drugo praznovanje, obletnico, koncert, družabno srečanje, valeto, maturantski ples, obhajilo, birmo, krst, poroko, otvoritev, proslavo ali kakšen drug pomemben dogodek.

 

Vi uživajte, mi pa bomo na dogodek gledali skozi fotografski objektiv in zajemali nepozabne trenutke.

 

Reportažna fotografija

Reportažna fotografija vam pove več, kot branje poročila z dogodka. Na fotografijah vidite kako je stvar potekala, kdo vse je bil prisoten na dogodku, kateri sponzorji so bili tam in vse druge stvari. Z reportažno fotografijo povemo kronološko zgodbo dogodka. Take fotografije lahko potem objavite na spletni strani, na Facebooku in drugje. Fotografije so kakovostno zajete in primerno obdelane. Prevečkrat namreč gledamo fotografije iz dogodkov, ki so nekakovostne, jih je preveč ali se ponavljajo. To pa ciljno publiko odbija.


Reportazna-fotografija

 

Fotografije za spletne strani

Dobre fotografije so najpomembnejši element vsake spletne strani, ker zelo obogatijo vsebino. S pomočjo fotografij lahko na spletni strani predstavite vaše najnovejše izdelke, storitve, prenovljene prostore in pretekle dogodke. To lahko storitev veliko bolje, kot je to mogoče samo z besedilom. Že dolgo je znano, da fotografija pove več kot 1000 besed.

fotografije-na-spletni-strani

 

Promocijska fotografija in fotografiranje za podjetja

Za podjetja nudimo fotografiranje poslovnih srečanj, sestankov, poslovnih zabav, otvoritev, konferenc, predavanj in drugih komercialnih dogodkov, ki jih je dobro zabeležiti s fotografijo. Fotografiramo tudi nove ali prenovljene prostore, proizvodne hale, pisarne itd. Fotografije lahko potem uporabite pri izdelavi tiskovin, promocijskega materiala, reklamnih letakov, v cenikih ali predstavitvah. Odprti smo za vaše želje in predloge.


komercialna-fotografija

 

Studijsko fotografiranje izdelkov

Nudimo vam tudi fotografiranje izdelkov ali oseb na nevtralnem (običajno belem) ozadju v foto studiu. Prenosni studijo se lahko postavi tudi na vaši lokaciji v primerno velikem prostoru. Izdelke lahko tudi izrežemo iz ozadja in take fotografije izdelkov lahko postavite praktično kamorkoli, saj so povsem samostojne. Studijska fotografija postaja vedno bolj zaželena, saj tako pridobite najboljše mogoče fotografije v kontroliranem okolju.

foto-studio

Kaj je vključeno v paket fotografiranja ?

  • Fotografiranje po vaših željah
  • Digitalna obdelava in osnovno retuširanje
  • Dobava fotografij v polni ločljivosti (jpeg format)
  • Možnost unikatnega DVD ali USB medija
  • Možnost oblikovanja foto knjige, spletne galerije, albuma ali tisk na foto papir
  • Varnostna kopija vseh fotografij v našem arhivu

 

 

paket-fotografiranja

 

 

 

 

 

 

 

Cena fotografiranja se prične že od 50 € naprej !

 

 

Za prejem ponudbe ali rezervacijo termina pošljite povpraševanje in opišite vaše zahteve ter želje.

 

 

 

Pošljite povpraševanje

 

 

* Za lokacije fotografiranja nad 30 km od našega sedeža se prištejejo še potni stroški. Skupinski dogodki (birma, obhajilo,…) se obračunajo po osebi.
** Fotografije se hranijo v arhivu in so vam ponovno brezplačno na voljo tudi v primeru izgube vaše kopije