Fotografiranje

Ne dovolite, da lepe spomine zabriše čas !

Pomembni dogodki lahko močno zaznamujejo življenje vsakega posameznika, kot tudi poslovanje podjetja. Zato bi bila velika škoda, če bi utonili v pozabo. Z našo pomočjo lahko ohranite vse lepe spomine na življenjske dogodke in si jih spet ogledate vsakič, ko si zaželite obuditi spomin nanje. Lahko gre za rojstnodnevno zabavo ali drugo praznovanje, obletnico, koncert, družabno srečanje, valeto, maturantski ples, obhajilo, birmo, krst, poroko, otvoritev, proslavo ali kakšen drug pomemben dogodek.

Vi uživajte, mi pa bomo na dogodek gledali skozi fotografski objektiv in zajemali nepozabne trenutke.

Reportažna fotografija

Reportažna fotografija vam pove več, kot branje poročila z dogodka. Na fotografijah vidite kako je stvar potekala, kdo vse je bil prisoten na dogodku, kateri sponzorji so bili tam in vse druge stvari. Z reportažno fotografijo povemo kronološko zgodbo dogodka. Take fotografije lahko potem objavite na spletni strani, na Facebooku in drugje. Fotografije so kakovostno zajete in primerno obdelane. Prevečkrat namreč gledamo fotografije iz dogodkov, ki so nekakovostne, jih je preveč ali se ponavljajo. To pa ciljno publiko odbija.

Fotografiranje krsta, obhajila ali birme

Sveti krst, sveto obhajilo in sveta birma  so enkratni, neponovljivi dogodki prejetja svetih zakramentov. Fotografiranje poteka v sklopu obreda v cerkvi, med katerim se zajame pomembne trenutke. Po zaključenem obredu se naredi še portretne in skupinske fotografije pred oltarjev in/ali zunaj. Po dogovoru lahko fotografiram tudi slavje oz. pogostitev po obredu sv. krsta, obhajila ali birme.

Fotografije za spletne strani

Dobre fotografije so najpomembnejši element vsake spletne strani, ker zelo obogatijo vsebino. S pomočjo fotografij lahko na spletni strani predstavite vaše najnovejše izdelke, storitve, prenovljene prostore in pretekle dogodke. To lahko storitev veliko bolje, kot je to mogoče samo z besedilom. Že dolgo je znano, da fotografija pove več kot 1000 besed.

Promocijska fotografija in fotografiranje za podjetja

Za podjetja nudimo fotografiranje poslovnih srečanj, sestankov, poslovnih zabav, otvoritev, konferenc, predavanj in drugih komercialnih dogodkov, ki jih je dobro zabeležiti s fotografijo. Fotografiramo tudi nove ali prenovljene prostore, proizvodne hale, pisarne itd. Fotografije lahko potem uporabite pri izdelavi tiskovin, promocijskega materiala, reklamnih letakov, v cenikih ali predstavitvah. Odprti smo za vaše želje in predloge.

Fotografiranje stavb ali prostorov

Promocijske fotografije prostorov, kot so na primer hotelske sobe, konferenčne dvorane, trgovine, restavracije, prostori nepremičnin za prodajo, kopališča, poslovni prostori, turistične sobe in podobno? Dobra fotografija je pri predstavitvi prostora vsekakor pomembna in zelo vpliva na prodajno uspešnost vaših storitev oziroma objektov. Pred fotografiranjem je potrebno poskrbeti za primerno urejenost in osvetljenost prostora.

Studijsko fotografiranje izdelkov

Nudimo tudi fotografiranje izdelkov ali oseb na nevtralnem (običajno belem) ozadju. Prenosni studijo se lahko postavi tudi na vaši lokaciji v primerno velikem prostoru. Izdelke tudi izrežemo iz ozadja in take fotografije izdelkov postavite praktično kamorkoli, saj so povsem samostojne. Studijska fotografija postaja vedno bolj zaželena, saj tako pridobite najboljše mogoče fotografije v kontroliranem okolju.

Kaj je vključeno v paket fotografiranja ?

  • Fotografiranje po vaših željah
  • Digitalna obdelava in osnovno retuširanje
  • Dobava fotografij v polni ločljivosti (jpeg format)
  • Možnost unikatnega DVD ali USB medija
  • Možnost oblikovanja foto knjige, spletne galerije, albuma ali tisk na foto papir
  • Varnostna kopija vseh fotografij v našem arhivu

Cena fotografiranja se prične že od 60 € naprej !

Za prejem ponudbe ali rezervacijo termina pošljite povpraševanje in opišite vaše zahteve ter želje.

Ojla, kako lahko pomagamo ?