Računalniško izobraževanje

Še tako sodobna in napredna računalniška oprema vam ne pomaga, če je ne znate učinkovito uporabljati. In tudi za to poskrbimo v podjetju MAT3. Izvajamo različna splošna izobraževanja o uporabi interneta, elektronske pošte, pisarniškega paketa, o osnovah operacijskega sistema itd. Po dogovoru se je mogoče dogovoriti tudi za izobraževanje izven začrtanih paketov, seveda v okviru naših zmožnosti.*

racunalnisko-izobrazevanje

Zavedati se morate, da je optimizacija spletne strani dolgoročen postopek in rezultati niso vidni že v nekaj dneh ali tednu dni. S tako imenovanimi BlackHat tehnikami gre lahko ves trud v nič. Že res, da lahko te tehnike nudijo hiter vzpon strani, vendar ko pride padec je ta globok, boleč in lahko tudi trajen.

Največ dela je prav prvo leto po pričetku optimizacije. Ko stran pridobi dobre pozicije, se ta strošek zniža in dogovorimo se le še za vzdrževalno ceno.

Po dogovoru za optimizacijo spletne strani vsakodnevno spremljamo pozicijo vaše strani za dogovorjene ključne besede. O spremembah in napredku vas tudi obveščamo.

Če ne uspemo doseči boljših pozicij, vam računa ne izstavimo. Poštenost je vedno na prvem mestu.

To izobraževanje je namenjeno vsem tistim, ki se z internetom srečujejo prvič. Izobraževanje vključuje kratko predstavitev delovanja interneta, prikaz uporabe spletnega brskalnika in iskalnikov, navigacijo po spletnih straneh in iskanje informacij v internetu. Seveda je tekom celotnega izobraževanja zaželjeno, da čim več sprašujete.

Izobraževanje vključuje prikaz dela z elektronsko pošto, od uporabe lokalnega poštnega odjemalca po vaši izbiri, do dostopa do spletne e-pošte. Naučite se pregledovati in pošiljati e-pošto, odpirati in pošiljati priponke v sporočilih, opozorimo vas na nevarnosti e-pošte in prejetih priponk ter prisluhnemo vašim vprašanjem.

Vsako izobraževanje je individualno in zato prilagojeno vašim željam ter vašemu predhodnemu znanju. Ti paketi naj služijo samo kot osnova.
V splošno izobraževanje ne sodijo napredni računalniški programi, kot sta na primer Adobe Photoshop ali Autocad.