Namestitev programske opreme

Namestitev operacijskega sistema

Storitev namestitve operacijskega sistema zajema varnostno kopiranje vaših obstoječih podatkov (če je to potrebno), formatiranje računalnika, namestitev enega od operacijskih sistemov, vseh pripadajočih gonilnikov, posodobitev in osnovnih programov za delo. Ko računalnik prejmete iz servisa imate sveže nameščen operacijski sistem in vse vaše podatke na svojih mestih. Na vašo željo namestimo nazaj tudi vse prej nameščene programske pakete.Nameščamo:

Nameščamo:

  • Microsoft Windows 7 in 10
  • Microsoft Windows XP*
  • Ubuntu Linux
  • MAC OS X
  • druge OS na vašo željo in dogovor

operacijski-sistemi

Namestitev pisarniškega paketa

Namestimo kompleten pisarniški paket, ki vsebuje programe za oblikovanje besedila, oblikovanje tabel ter za izdelavo predstavitev. Na voljo je tudi brezplačni pisarniški paket, namenjen domači uporabi.Nameščamo:

 

  • Microsoft Office
  • OpenOffice
  • LibreOffice

office-paket

Namestitev drugih programskih paketov

namescanje-programov

V to kategorijo spada nameščanje drugih programov in programskih paketov po željah stranke. Sem spadajo predvsem razni predvajalniki glasbe in video posnetkov, programi za peko CD/DVD-jev, programi za branje PDF in drugih datotek, programi za odpiranje in razširjanje arhivov (.zip, .rar), spletni brskalniki, odjemalci e-pošte itd.

Namestitve gonilnikov

Vsaka naprava priključena na računalnik potrebuje za pravilno delovanje gonilnike (“drivers”). Včasih lahko gonilniki povzročajo težave ali pa sploh nimate nameščenih pravih oz. najnovejših gonilnikov. Ta storitev je namenjena odpravljanju teh težav.

namestitev-gonilnikov

Namestitev in nastavitev odjemalca e-pošte

odjemalec-e-poste

Pogosta storitev je tudi namestitev in nastavitev odjemalca e-pošte. Vaše e-mail sporočila tako prejemate iz spletnega strežnika na računalnik, kjer so vam na voljo tudi brez internetne povezave. Storitev vključuje namestitev enega od poštnih odjemalcev, nastavitev vseh vaših e-mail naslovov (če jih imate več), testiranje delovanja prejemanja in pošiljanja e-pošte ter kratko razlago uporabe.

 

 

Nameščamo samo licenčno programsko opremo. Če licence še nimate, jo lahko priskrbimo. Za točne cene nas kontaktirajte.
* Windows XP nima več uradne podpore od aprila 2014